Nieuw revolutionair afslankingsmiddel

Bij aankoop van één dosis krijg je nu de tweede aan halve prijs.

Probeer het nu!

Helaas? Het gaat hier niet over een nieuw revolutionair afslankingsmiddel. Door mijn chemo op maandag 19 februari ben ik op enkele dagen tijd 6 kg verloren. Bij deze, als u op een gezonde manier wilt afvallen, doet u dit niet in een korte tijd, zoals zoveel nieuwe revolutionaire afslankingsmiddelen beloven. Als je op een gezonde manier gewicht wenst te verliezen dan doe je dit door een uitgebalanceerd dieet met gezonde voeding. 😊

Maandag 19 februari werd mijn chemo in het ziekenhuis terug opgestart. Aanvankelijk ging dit precies vlot. Maar op dinsdagavond keerde het tij. Een enorme vermoeidheid overviel me.

Woensdag 21, donderdag 22 februari: (1) Vermoeidheid. — (2) Heel de dag platte rust. — (3) Heel de dag hikken, af en toe onderbroken door pauze. — (4) Rood aangezicht. — (5) Krampen in de buikstreek. — (6) Futloos. — (7) Smaak is weg. — (8) Misselijkheid. — (9) Braakneigingen, niet echt braken. Ik doe enorm mijn best om niet effectief te braken. En het lukt.

Vrijdag 23 februari: (1) Vermoeidheid. — (2) Heel de dag platte rust. — (3) Heel de dag hikken, af en toe onderbroken door pauze. — (4) Rood aangezicht. — (5) Krampen in de buikstreek. — (6) Futloos. — (7) Smaak is weg. — (8) Misselijkheid. — (9) Diarree.

Zaterdag 24 februari: (1) Vermoeidheid. — (2) Heel de dag platte rust. — (3) Rood aangezicht. — (4) Krampen in de buikstreek. — (5) Futloos. — (6) Smaak is weg. — (7) Misselijkheid. — (8) Diarree.

Zondag 25 februari: (1) Vermoeidheid. — (2) Heel de dag platte rust. — (3) Krampen in de buikstreek. — (4) Futloos. — (5) Smaak is weg. — (6) Misselijkheid.

Vijf dagen: Gedurende deze vijf dagen verlies ik 6 kg. Dus het is geen nieuw revolutionair afslankingsmiddel. 😊

Maandag 26 februari: (1) Vermoeidheid. — (2) Futloos.

Dinsdag 27, woensdag 28 februari: (1) Vermoeidheid.

Waarschijnlijk zullen veel patiënten die chemotherapie krijgen dit scenario herkennen. Spijtig genoeg hoort dit erbij. Maar niets verhindert je om tijdens zo’n rotperiodes iets leuk te doen. Zo heb ik naar leuke series gezien.

Door dit scenario zijn de berichten dus een tijdje achterwege gebleven. Maar ik ben terug!

Ondertussen ben ik aan de beterhand. Ik doe er alles aan om mijn krachten te herwinnen.

Denk positief!

Knuffels, Davy