De avonturen van Hersietje: Hersietje en de mug!

Ik ga iets nieuw introduceren: “De avonturen van Hersietje!”.

Het zal als volgt werken.

Feit: Waarheid.

Verhaal: Onwaarheid, fantasieverhaal.

Feit: Ik heb kanker en mijn lichaam zit vol chemo.

Verhaal: Ik lig te slapen in bed. Plots hoor ik: “Zzzzz.”. Verdorie, een mug, ik doe het licht aan. Nog net zie ik ze wegvliegen. En weg is ze, nergens meer te zien. Het jeukt, ze heeft me gebeten. De mug is niet meer te zien. Ik doof het licht en ga terug slapen. Maar ik denk bij mezelf: “Hoe kan dat nu. Mijn lichaam zit vol chemo, die chemo zit in mijn bloed en maakt alles kapot. En toch zuigt die mug mijn bloed en vliegt rustig verder. Ik zou verwachten dat die mug sterft.”. Zzzzz. “Oh nee, daar is die mug weer.”: denk ik. Ik doe onmiddellijk het licht aan. Natuurlijk, er is geen mug meer te zien. Ik voel het op een tweede plaats jeuken. Nog een beet! Na een tijdje wachten is er nog steeds geen mug te zien of te horen. Dus ik doof het licht opnieuw en ga weer slapen. ‘s Morgens word ik wakker. In de daaropvolgende dagen is er geen mug meer te bespeuren. Heeft ze genoeg gedronken en is ze vertrokken of is ze overleden. Wat is er gebeurd met de mug?

Knuffels, Davy

http://www.davycop.com/#[object Object]