Kanker … met alle opties!

Als je zou bedenken wat je allemaal kan meemaken met kanker dan heb ik de kanker met alle negatieve opties. smiley

Zaterdag 28 april ’s avonds wenste ik te gaan slapen. Maar op dat moment had ik het heel warm. Daarom heb ik mijn lichaamstemperatuur gemeten. Ik had koorts. Omwille van deze reden nam ik contact op met de dienst oncologie van het ziekenhuis. Ze vertelden me dat ik onmiddellijk mocht komen. Na de onderzoeken was er geen uitsluitsel, het kon gaan om tumorkoorts of een virale infectie. Er werd besloten om een antibioticumkuur op te starten. Zondag 29 april mocht ik ’s middags naar huis.

De opstart van de nieuwe chemo, normaal voorzien voor maandag 30 april, wordt uitgesteld naar maandag 7 mei.

Na de pijnbestraling is de pijn nog verder gestegen. Er is, tot op vandaag, nog geen daling in de pijn waarneembaar. Daarom zijn de pijnstillers nog sterk opgevoerd. De onbepaalde tijd laat dus op zich wachten. smiley Ik had dus te vroeg geroepen dat de pijn stabiliseerde.

Ik trek me op aan de positieve opties! 😊

Knuffels, Davy