D-Day

De eerste chemo’s werkten niet meer. Nu, vandaag gaat men testen of de nieuwe chemo werkt.

Dit gaat letterlijk over dood of leven. Ik kan niets spannender bedenken!? smiley ? Jij wel?

Als de chemo niet werkt dan weet ik nog niet wat de gevolgen zijn. Hebben ze nog een andere chemo? Stopt al de chemo … dan kan het snel eindigen voor mij want ik heb een agressieve kanker. smiley

Als de chemo wél werkt dan biedt er zich mogelijks een langere toekomst aan. Toekomst … ik begin al te dromen van het woord. Want ongeveer een jaar geleden werd mijn toekomst op een seconde van tafel geveegd. Men zei toen: “Je hebt misschien nog een jaar te leven.”. Toekomst … ?

Dit zijn twee héél tegengestelde scenario’s. Morgen krijg ik het resultaat. Ik hoop dat het een V-Day zal worden!

Knuffels, Davy ?